spanassen afwikkelbok

ontwerp,
engineering &
levering van machines
& onderdelen voor
de papier- en
folieverwerkende
industrie

Over ons


Welkom op de website van
KLUIN ROMAK.

 

Sinds 1979 zijn wij toonaangevend in het ontwerp, engineering & levering van machines & onderdelen voor de papier- en folieverwerkende industrie. Maar ook de textielindustrie, voedingsmiddelenindustrie, verpakkingssector en logistiek herkennen in KLUIN ROMAK een alerte partner.
Door onze uitgebreide samenwerking met geselecteerde leveranciers wereldwijd, kunnen wij u een breed scala aan producten en diensten van wereld klasse aanbieden.
 
 

Wij staan u in de ontwikkeling of de wijziging van een machine ter zijde. Al vele jaren bieden wij oplossingen aan op het gebied van de convertingindustrie. In deze lange periode hebben wij veel waardevolle ervaring opgedaan. Samenwerking op basis van vertrouwen en open communicatie met klanten, partners en medewerkers vormen de basis voor uitstekende kwaliteit, echte innovaties, klantgerichte en rendabele oplossingen.

 

Het resultaat van ons werk is de som van onze veelzijdigheid.

Maximale precisie met perfectie vormt hiervoor de basis. Mensen, machines, materiaal, tijdige levering en goede service zijn de factoren voor een succesvolle samenwerking. Uw eisen zijn de maatstaf waaraan we werken. Onze dagelijkse uitdaging is altijd tot het uiterste te gaan van onze capaciteit. Met onze kennis, technologie en onze service portfolio, kunt u bouwen op vooruitgang. En daarmee gaan we verder.